nedeľa 16. apríla 2017

Chcete poradit od profesionálního sportovce to Vánoce? Investovat do fyzikálně

Z fyzikálního hlediska sportovního zahrnují unikátní a někdy i drobné pohyby, které nám dán pod tlakem nás žádá, aby se v obtížných pozicích. Když budeme hrát tvrdou hru poprvé za dva měsíce, svaly křičet do té míry, že vstane z postele, je tvrdá práce.

Dobrá věc na tom, být profesionální sportovec v tomto věku je to, že sport vědy poradci a odborníci vědí mnohem více o klimatizace potřebovali odolat všem těmto nepřirozené síly. Sportovci ve všech profesních oborů mají nyní přísné fyzické režimy. Na squash události v dnešní době většina hráčů mají různé off-soudní programy.Ty neexistovaly před 20 lety jako znalosti tam nebyla.

Nikdy jsem se držel zpátky říká, jak velký fyzioterapie je podle mého rutina. Měl jsem velké štěstí, že mají ty nejlepší lidi starají mě Alison Rose CPSC klinice v Leedsu. Moje generace Anglie squashových hráčů byla rovněž podpořena brilantně naším řídícím orgánem, Anglie Squash, a my jsme si užili spáchal podporu ze strany odborníků přes anglického institutu sportu.

Tato expozice fyzioterapeuty může přidali roky na mé profesionální kariéry a chtěl jsem napsat něco na pomoc amatérským sportovcům i někteří odborníci a lidé, kteří jsou zcela nezúčastněný v oblasti sportu, kteří zažívají bolest denně prostřednictvím práce nebo obecné opotřebení.Tam může být mnohem více k životu než ibuprofen a vzdát. Ty jsou často nejhorší ze všech opravných prostředků. Chci podněcovat lidi, aby proniknout do poznání je fyzikálně a poradit tak, aby mohli pokračovat ve svém sportovn� � nebo jiné sportovní ambice

Je to docela jednoduché se sportem:. Tělo trvá hit a každý potřeb area být připraveni a zvyklí, že k dokončení akce opakovaně. Svaly a klouby musí být dostatečně silné, aby zvládnout. Pokud tomu tak není, my vyzvednout zranění. Zranění je způsob, jak pro vaše tělo říká, že to není připravena vypořádat se stresem. Stejně jako všechno v životě - zkoušky, mluvení na veřejnosti, Vánoce - musíme se na to připravit.

Je třeba pečovat a posílení těla.Podobně, manuálně pracující může dát obrovský tlak na těle přes neustálé každodenní opakující se zvedání a rám musí být schopen vyrovnat se s tím vším stresem. V případě, že utrpí zranění nemohou pracovat, takže tato zpráva by mohla být zvláště důležité pro them.How to je pro profesionální sportovce, když jsou kritizovány amatéry Více

Zavedením fyzioterapii a specifické programy kli matizace, můžeme trochu investovat do těla a dělat věci po delší dobu. Tato pozornost a poradenství pomáhá vyrovnat nerovnováhu, které se vyvíjejí. Ale nejsou tam žádné rychlé řešení. Přechod na fyzikálně jen jednou mohla poskytnout pozitivní výsledky, ale Bet365-Zobrazit více pokud je práce přerušena problém bude určitě vrátí.Jako každá forma vzdělávání, odměny může pocházet pouze důsledným opakování principů. Slyšel jsem, že lidé stále velmi dolů o jejich zranění - vysoko na léky a nevidí cestu k oživení, citovat věku jako problém. - ale oživení by mohlo být i možnost

V rámci zasedání hodinu v mé klinice je pacient léčen důkladně mobilizoval a manipulovat (obvykle není psychologicky Měl bych dodat). Pro mě je to bi-týdenní check-up.


Pokud nejsem zraněný, jsem ještě jít.Plán je kladen na místě, což často zahrnuje sadu cviků a pohybů, které musí být řádně ukončuje posílit a podpořit slabá místa.

Alison frustrace často vychází z faktu, že lidé přijdou k ní jednou , dělat cvičení na týden a očekávají, že bude stačit. Mnoho z nich prostě jít rovnou zpátky do těžkých činnosti a neudržují práci uvnitř i vně fyzio místnosti.Tvrdí, že pobyt zranění zdarma může být často jednoduchá rovnice: proniknout do léčby a poznání, že fyzioterapeut může nabídnout, navštívit poměrně pravidelně a udržení klimatizace v home.Why sportovci stávají herci: mou cestu z squashového kurtu na jeviště Bet365-Vyzvednout svůj bonus Read více

Je to velmi snadné, aby pod pořily tuto jako profesionální sportovec. Je to moje práce a já mám čas věnovat se jí, ale i nejrušnější lidí, kteří vyzvednout zranění mohl přidat 10 minut před a po jakékoliv činnosti řešit své tělesnosti, a to zejména v případě jejich úmysly jsou sportovat značně.Je pochopitelné, že lidé prostě chtějí hrát svou sportovní nebo pokračovat ve své práci, ale dělají práci navíc můžete dát konec hodně trápení.

Vím, jak moc mi to pomáhá. Když nevidím Alison, a když nemám dělat moje cvičení, jsem zraní. Skoro nikdy vyhýbat dělá své cvičení, protože nesnáším, co byl zraněn. Je to cena, kterou jsem ochoten zaplatit, pokud tam je větší šance, že můžu hrát více squashové zápasy.

Není lepší čas začít hledat na naše off-pole, off-soud, out-of-práce rutiny jako vánoční obžerství tkalcovské stavy. Nemůžu zdůraznit to dost. V případě, že tělo je v bolestech, čast o existují věci, které můžeme udělat, aby pomohla. Kompenzoval stres, investovat do banky těla.Vaše záda, ty vrzající kolena a kyčle bude děkuji vám za to.

Bet365-Okamžitý bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára