pondelok 10. apríla 2017

Brisbane Broncos sklzu znova ako Canterbury Bulldogs držať na víťazstvo


Brisbane spadol do druhej po sebe idúce NRL porážke v nailbiting stretu s Canterbury, ktorý sa stal prvým tímom v tejto sezóne zvrátiť deficit polovičný úväzok proti Broncos, držal sa na vzrušujúce 18-16 víťazstvo v Suncorp Stadium.
Pokúsi po polčasovej Sam Perrett a Josh Morris otočil 10-6 deficit do 18-10 vedenia.Broncos najprv naplnila 10-0 výhoda Vďaka Corey Oates dvojnásobok.
A Corey Parker pokúsiť sa 10 minút hrať dovolilo veterán zámok zatieniť Darren Loskyera ako Brisbane all-time vedúci bodov strelcov a tiež sa zdá byť iskra pre návrat.
Anthony Milford skočil cez v rohu tri minúty neskôr poslať 34,082 dav do vytrženia, ale video rozhodca ovládal vyskúšať, kedy bol Lachlan Maranta vyhodnotilo, že zaklopal na v nahromadenie.
Odtiaľ Broncos sa snažil dostať nejakú plynulosť, takže niekoľko chýb pri manipulácii v umierajúcich fázach ako Bulldogs konať za rozhodujúce víťazstvo v rámci svojich vlastných finále nádeje.
Broncos kapitán Justin Hodges bol umiestnený na správe za rok prvá polovica high záber na Brett Morris zatiaľ čo Oates nevrátil pre druhú polovicu kvôli zraneniu kolena.
buldoci bude tiež potenie o vhodnosti šlapka Michael Lichaa, ktorá otriasla jeho koleno v polovici druhá polovica a nevrátil.Facebook Twitter Pinterest Peta Hiku bol v najvyššom try-bodovací formulár pre Sea Eagles v Brookvale Oval. Foto :. Dan Himbrechts / AAP
Manly má náboj do finále pokračuje zdvorilosť z 28-8 porážka južného Sydney, s Peta Hiku strelil tri pokusy
More Eagles vládol veľa okrúhleho-22 upínací prípravok Brookvale Oval otočiť 14-2 polovice čase náskok na výhru päť pokusov ku jednej.
Hiku zaznamenal pokusov v 16., 35. a 61. minúte a Jake Trbojevic palca dvojitý ako Manly zabezpečená ich šieste víťazstvo vo svojich posledných ôsmich zápasov.
Manly bude sedieť na deviatom mieste na konci kola, dva body z ôsmich.Souths zostane v prvej štvorke po bicykli cez stratu.
V zapomenutelný noci pre Rabbitohs, je 78. minúty pokus Alex Johnston bol jediný prípad, kedy sa návštevníci prešiel pruh pred davom 15083.
na zadnej strane 59% držanie, domácich ovládal prvú polovicu. Souths stredopoliar Adam Reynolds otvoril skóre s pokutovom cieľom v piatej minúte, ale potom, čo že sa Rabbitohs nemal problémy zapisovateľ.
Jake Trbojevic prešiel najprv pre Manly v ôsmej minúte, keď nabitá na s Pelet Mateo prejsť a havaroval u konca.Hiku pridal jeho prvých osem minút neskôr, keď ochranná známka Brett Stewart dlhý loptu našiel ho neoznačené na 10-2 deliacou ryhou.
Manly naďalej teší lepšiemu výmen a okolo Ruck, s Souths spáchanie počet chýb, manipulácia v ich vlastnej polovici potlačiť akýkoľvek impulz by mohol mať gained.Some tvrdohlavá obrana od Souths držal orla morského na uzde, kým Hiku strelil svoj druhý z krásnej Jamie Lyon prejsť neskoro v prvom polroku. Dvaja zmeškaných konverzia z Lyon znamenal polovičný úväzok vedenie 14-2 pre Manly.
Čo pokračovala podobným spôsobom po rozchode s Manly tešia lepšiemu v metráží vpredu a mimo bránu.Hiku tretina skúsiť dať Manly von 22-2 a 18 minút ísť pred Trbojevic druhý v 74. minúte spečatil výhru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára