pondelok 10. apríla 2017

Jason Day šesť rán späť ako Jim Furyk letí na WGC


Jason Day produkoval nejakú známku usilovne snaží zostať v kontakte na polceste zo svetovej golfové majstrovstvá Bridgestone Invitational v Ohiu.
Day zasiahnuť len dva ferveje počas druhého kola v piatok na Firestone Country Club je South Course, kde ťažké hrubé a husté stromoradie prehĺtať vzdorujúcich snímok.
i napriek austrálskeho je svojvôli, že mykané druhý po sebe idúce raz za 69 sedieť v delenom ôsmom mieste vo dve under.Rory McIlroy kvapky ťažký náznak, že bude fit na US PGA Championship Prečítajte si viac
svet č.4 chodníky americký Jim Furyk o šesť po veterán do veliaci olova praskla jasné svorky.
Furyk, ktorý má impozantné deväť top 10 končí v prípade, bez toho aby ho vyhral, ​​dal dohromady štyri-under-66 prejsť na osem rokov.
Je opustil 45-ročný 17 -time US PGA tour víťaz impozantný štyri výstrely jasné a dúfa, že by mohol konečne zlomil kačicu.
Ir Shane Lowry (66) a amerických dlhé hitters Bubba Watson (66) a Dustin Johnson (67) Podiel na druhé miesto vo štyri-dole.
Furyk je dva najslávnejšie porážky prišiel v roku 2001, kedy prišiel o epickú siedmich jamkách náhlej smrti playoff Tiger Woods, a keď dvakrát bogeyed konečnej dieru v roku 2012 z ferveje do ruky Keegan Bradley výhru.
"povedal by som, že som sklamaný som tu nikdy nevyhral.Ide o ďalší rok a príležitosť, ale my sme len v polovici cesty, "povedal Furyk.
V deň, to bolo koleso, ktoré by mohli byť ľahko škaredé. Dať do súvislostí, len iný hráč zasiahnuť len dve plavebnej dráhy, American Hunter Mahan, strieľal 79.
Day len bogey prišlo na 16. jamke, keď bol jeho pohon tak ďaleko vľavo bol mŕtvy za stromami prinúti ho postúpiť loptička iba päť yardov, aby pod nimi. Dokonca potom šiel do fúzov z štiepkovanie v pre pár z drsné.
"Dnes to bolo celkom pôsobivé s niektorými z mojich chytá. Tam bol množstvo zvýraznenie hore a pády, "povedal Day.
" Len som musel brúsiť to a zostať v tejto veci.Len som sa snažil bojovať. "
bývalý World No.1 Adam Scott sedí v 26. na jednom prejdení po bojoch 69, takže mu len vonkajšia šancu.
" Vy nikdy nevieš. V prípade, že nech to spevniť cez víkend víťazné skóre by mohlo byť to, čo je teraz vedúcim a myslím, že môžem dostať k tomu s dvoma dobrými kolesách, "povedal Scott.
Marc Leishman (70) a Steven Bowditch ( 69), je potrebné ísť s nízkym v sobotu po skončení na dvoch-over.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára