pondelok 10. apríla 2017

Natalia Molchanov dával lekciu potápania, keď zmizla, syn hovorí


.
freediving majster sveta Natalia Molchanov dával potápačské lekciu niekoľkých neskúsených potápačov, keď ona nedokázala vynoriť sa ukázalo,
Molchanov, 53, zmizla v nedeľu, keď bol freedivingu - potápanie bez dýchacieho prístroja - neďaleko Formentera, ostrovčeku južne od Ibiza. Počiatočné správy povedala, že potápanie bez plutiev na plánovanej hĺbky 35 metrov, kde to bolo obávané ona môže narazili na silný podmorský prúd.
Ale podľa jej syna, Alexey Molchanov sa Freediver cestoval do Baleárske ostrovy poskytnúť súkromný freediving pokyn Russian developerské Pavel Tyo a aspoň jednu ďalšiu osobu.Nové údaje, ktoré boli zverejnené v New York Times, v rozpore s predchádzajúcou zdroja, ktorý povedal Molchanov bolo potápanie v oblasti recreationally.'The život a dušu freedivingu ": športové vzdáva hold Natalia Molčanovová Prečítajte si viac
Miestne správy v médiách povedal TYO, spolumajiteľ Capital Group Moskvy, vlastný dom v Ibiza. V nedeľu, on a niekoľko ďalších sa plavil do blízkeho Formentera v TYO je Superyacht tekvica.Jachta zakotvila v prístave La Savina a vydali sa asi dve míle na mori.
Molchanov by sa znížil o 20-tich metrovej čiary, čo je štandardný dĺžku pre začínajúcich potápačov, a je pravdepodobné, že by sa študenti vzali striedavo klesať, mierne zvyšuje hĺbku ich zostupu s každým ponorom, povedal jej syn - viac: http://stavky-clic.com
Molchanov by sprevádzal jej študentov na každom ponoru. Alexey Molchanov povedal, že jeho matka tiež freedived na vlastnú päsť do neznámych hlbín niekoľkokrát medzi inštruktážne ponormi.
Tieto správy naznačujú, že Molchanov by boli jediný skúsený Freediver vo vode.V rozhovore pre Guardian na začiatku tohto týždňa, Kimmo Lahtinen z freedivingu riadiaceho orgánu AIDA, zdôraznila význam Freediver sprevádzaný schopný bezpečnostné potápačov. "Nikdy som to sám," povedal.
V nedeľu, kedy Molchanov nepodarilo povrchu, posádka tekvica vysielačkou Španielska pobrežná stráž a nasadiť ďalšie lode v snahe lokalizovať ona.Vrtuľník čoskoro sa pripojil k vyhľadávaniu, sledovanie plochy nad hlavou, zatiaľ čo pobrežná stráž orgány česané priestor pre akékoľvek znamenie Freediver.
V nasledujúcich dňoch hľadania išiel pod vodou, sa robot priniesol rozšíriť hľadanie a pracovať po boku špeciálny tím potápačov z Guardia Civil.
V stredu španielsky záchrannej služby odvolal podvodné pátranie po Molchanov.Guardia Civil uviedla, že chce pokračovať povrchové pátranie po Freediver až do nedele.
Molchanov bolo potápanie v oblasti známej pre silné prúdy a ťažké lodnú dopravu, kde je teplota vody prudko ponoríme akonáhle potápači dostať pod povrch. - niečo, čo môže mať vplyv aj najskúsenejší potápačov
široko považovaný za najväčší Freediver všetkých čias, Molchanov držiteľom 41 svetových rekordov vo freedivingu a môže zadržať dych na deväť minút.V máji sa ponorila do hĺbky 71 metrov vo vodách off Egypte.
V roku 2013 Molchanov plával 182 metrov pod vodou bez plutiev na majstrovstvách sveta v Belehrade, prekonanie rekordu o 19 metrov.
na nasledujúci rok majstrovstvá sveta na Sardínii, že vytvoril svetový rekord s rebrom tým, že pláva na 237 metrov. Celkovo vyhrala 20 majstrovstiev sveta individuálne golds.Diving grafiku
zdroj: http://stavky-home.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára