piatok 14. apríla 2017

Kobe Bryant sa blíži ku koncu - ale zdá sa, že hrá s podporou

Je zrejmé, že 37-ročný Kobe Bryant sa veky od dominantnou silou pred desiatimi rokmi. V skutočnosti, on je ešte ďaleko od vydania 2013, keď mu zobral tú poslednú kvapku do bude underachieving Lakers (s belhal Steve Nash a Dwight Howard) na ôsmej osiva pred zranenia Achillovej skončil nielen jeho sezónu, ale možno s odstupom času svojej kariéry, ako sme to vedeli.

Napriek tomu tento trvalý pokus definovať a dešifrovať Kobe NBA Swansong hrá do našej fascinácia kariéry športovcov a ostrom realizácie, kedy sa naši hrdinovia skutočne začínajú objavovať človeka.

Kobe je v súčasnej dobe v priemere 16,3 bodov na zápas, 5,3 doskokov a 2,7 asistencií - postavy hl boko pod svoju kariéru priemery.On strieľa strašné 32% celkovo a ešte horšie o 21% spoza oblúka. Je zaujímavé, že sa zamiloval s tromi ukazovateľmi, streľba kariéru-high osem za hru, ďalší dôkaz, že mu nič nie je príliš túži sa pustiť do pruhu. Pred niekoľkými hier, v čom môže byť najviac explicitné dôkaz klesajúceho vplyvu Kobe, on airballed dva výstrely proti Denveru, harkening späť do doby, kedy zachytil vzduch proti Jazz Utah v roku 1997 NBA play-off.

< p> Ale zabudnúť štatistiky. Kobe sa nedarí test očí: je to oveľa pomalší obranných rotáciou, môžu sotva zhromaždiť akýkoľvek vlek vo svojom skoku výstrel, a zdá sa, že nadmerným na to, čo jeho telo jednoducho nemôže robiť nič viac.Tento príspevok odborne šíri mechanické nuansy Kobe zmenenej snímky. Ale aj pre príležitostné ventilátora Kobe výkony boli…mätúce.

Toto nie je pokus o bridlice Bryant, ale človek sám uznal jeho zníženú úroveň hry. Zdá sa, že potom, čo chýba väčšinu z posledných dvoch sezón Kobe to uvedomil, ako ďaleko on spadol. "Som 200. najlepší hráč v lige," povedal novinárom po 3-15 noci na začiatku sezóny proti Mavericks, tímu Kobe je bežne zapálil jeho celú kariéru.Ultra-konkurenčné NBA čaká na nikoho, dokonca ani legendy. "Aj Podivínský sať," pokračoval; poznámka sa stretol s smiech reportérov ešte pretkané kruté vedomím, že v jeho veku sa konečne chytil sa s ním.

Bryant je to podivne žoviálny v tejto sezóne, aspoň jeho zvyčajne stoický štandardov.Namiesto "Kobe tvárou" - svojím podpisom zamračil, ktorá sa stala fyzický prejav tej chvíli v hre, keď Bryant rozhodol prevziať - tam to miesto bolo to skoro prijatie úškrn, keď klesne hlavu a beží späť na obranu po rinčanie ďalšie prepojky .

Bryant ešte neprinesie sám priznať, aj keď je dokonca údajne najal kamery, aby ho nasledoval okolo tohto obdob ia, dávať ďalšie spoľahlivosť k tomu, že je veľmi dobre vedomá možnosti. Možno, že sa pozerá na verejné uznanie ako konečné porážke.Napriek tomu, jeho akcie smerujú k tomu, že sa svojej poslednej sezóne.

V čo mohlo byť jeho posledné vystúpenie v Madison Square Garden, v mieste, kde klesol 61 na Mike D'Antoni je Knicks v roku 2008, Kobe bol skôr retrospektívnu. Neskoro v hre, s hodinami stekajúce a nešťastných Lakers zúfalo potrebujú vedra, Kobe ocitol v známom mieste. Ale na rozdiel od svojho hrdinstvo starých, jeho pokus bol tresol preč Carmelo Anthony.Ako Kobe pripravený na prichádzajúce loptu, začal žartovať s Melo, s úsmevom na tvári, zdanlivo ničím nerušený tým, že Lakers sa stratí a namiesto určeného k nasiakli každú poslednú chvíľu na NBA súd - dobré alebo zlé. Joy of Six: tvrdé muži NBA viac

Začiatkom tohto týždňa si odsedel zápas proti Miami s bolesťami chrbta. Back zranenie môž e samozrejme byť vysiľujúce, ale to je hráč, ktorý sa opakovane vzpierali lekári, aby zostali na ihrisku, nahrávanie zlomené prsty, zvíjal v bolestiach, ale robí všetko pre to, ísť ďalej. "Mal som problémy s chôdzou," povedal Bryant. "Ublížil som zadnej strane trochu počas tréningového kempu…Je to iba 20 rokov beží na zadnej strane.Nie je to back spamy alebo niečo podobné. Len opotrebenie. "Prvýkrát Kobe nemôže bude sa robiť nemožné, ani keď naozaj chcete. Predstavte si, že: rovnaký Kobe, ktorý strávil svoju kariéru ako Ironman ligy, ochotne sedí kvôli zlému chrbta

Zdá sa, že Bryant kolíše medzi dvoma spôsobmi myslenia :. Trvalý presvedčenie, že má stále niečo ponuka (hoci jeho telo bude udeľovať len ho klesajúcich výnosov v tomto okamihu) a ďalšie reflexné jedno, jednoducho šťastný, že ešte niekde v hre, sa teší na brúsiť na poslednú hurá. On je teraz plne schopné objímať ho pohlcuje do poslednej časti hry, a to aj uprostred katastrofy sezóny pre Lakers.Napokon, potom, čo kariéru zameriavali na skvelé, že v skutočnosti sa zdá obsah.

Je to hráč, ktorý sa prišiel definovať generáciu NBA. Kým Tim Duncan a LeBron James mohol byť dominantné, Bryant dopad na hru má hlboké korene. Generácia detí prijala jeho "hrdina-ball" mantru, odpočítava fiktívne herné hodiny a pokúšať Fadeaway skokové výstrely v ich príjazdových cestách. Príbehy jeho pracovnú morálku dosiahol takmer mýtickej proporcie - Kobe cvičenie bez lopty alebo 40 míľ na bicykli v noci, medzi celý rad ďalších príbehov.To je Kobe - je dôvod, prečo si hodil papier do odpadového koša a kričal jeho meno ako rituál. Otec Time zostáva neporaziteľný, ale vždy je fascinujúce vidieť, ako športovec zvládne ich úpadok. Niektorí hráči sa pokúšajú bojovať proti tomu, že odmietajú akceptovať menšiu úlohu: pozri Allen Iverson. Niektorí nie sú a prosperujú: Grant Hill a Vince Carter. Niektoré prstence naháňať, dúfajúc do poslednej slávy alebo sa snažia podporiť ich životopis: pozri Ray Allen. Niektorí sa tomu úplne vyhnú: Tim Duncan.Ale pre také Dirk Nowitzki a Bryant - kapitáni lodí topí v priemernosti a prechod - sú proste okolo hry je dosť

Je to snáď nie je, ako Kobe predstavil na konci svojej kariéry, na zlyhanie Laker. tím vrávorá smerom k ďalším loterijním pick bez zdanie štruktúry, aj keď nedávna správa o jeho túžbe hrať v budúcom roku olympijských hier mu oddych mohla ponúknuť. Ale Bryant, ktorý je vždy zachovaný pocit vlastnej dôležitosti, sa zdá, že prijal jeho osud.

A zatiaľ čo jeho hra na ihrisku, môže už nie zásluhy pocty, len ho videl tam súťaží, ktoré ponúkajú rady nováčikovia, alebo len chatovanie so svojimi konkurentmi, by mal priniesť úsmev na tvári aj tie najhorlivejší Kobe nenávidiaci.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára