pondelok 10. apríla 2017

Angličan Ben Stokes príde na popol strany po nepokojného začiatkom série


Stokes vyhlásil druhý deň testu ako jeho vlastné, takmer rovnako iste, ako Stuart Broad urobil prvý. On dokončil s postavami piatich na 35 rokov, jeho najlepší bowling pre Anglicko od šiestich do 99 si vzal v Sydney začiatkom minulého roka. To je len jeho 15. Skúšobné ale on je teraz jedným z mála anglických hráčov, osem všetci, ktorí majú strelil dve testovacie storočia a tiež prijaté dve päťročné bránka výlovy. Posledným z nich bol Andrew Flintoff a ten pred tým Ian Botham.England záveru o Ashes vyhrať čo Ben Stokes známky na Austrálie oživenia Viac
poverčivý povedať, šťastie je hlavný sklad, znížený o výdavky.A pre tento 24-cez úsek mal pocit, ako keby Anglicko strávil celý ich na prvú ranu zápasu, keď každá hrana Zdalo sa pozrite sa na hráčov v poli a každý úlovok zdalo sa, že držať v niečí ruke. Teraz ich ponuka bola vyčerpaná. Warner bol porazený na vonkajšej Broad štyrikrát vo viac než klesol o Alastair Cook, keď zaznamenal len 10. Ak je hráči a fanúšikovia anglickej cítil trochu nesvoj, a to aj napriek tomu, že ich vedenie bolo tak veľké, bolo to len preto, že odpor zdalo sa tak neznáme. Bol to prvý zvuk partnerstvo Austrálii top šesť podarilo, pretože ich druhej smene na Pána, späť na 19. júla.Existuje medvede tam vonku, ktorí chápu, kanvičky lepšie ako Austrálčania pochopiť, ako na raketu v týchto podmienkach.
Tu sa však konečne Rogers bol odpaľovanie dobre a on a Warner jedli do Anglicka vedenia. Široký vypnúť jeden koniec s tromi dievčat vo svojich prvých šiestich do ďalšieho obdobia, ale na druhej Anglicka bojovali dotyk. Wood sa zdal rozhodnutý misy iný loptičku zakaždým, keď bežal v a, keď on robil cestu, Warner pustil Steve Finn. On clobbered 15 off Finn je prvý koniec, jeden štvorposteľový cez jemné nohy, ďalší cez dlhé-off, limitovaný nádherným šesť cez hlboký štvorcový-noha. Potom, čo jeho prvé tri prenosy odchádzajú do 30 behov Cook vytrhol Finn pred útokom.Vtedy sa obrátil k Stokes, ktorý vykonal loptu hojdačka od začiatku a okamžite upokojila dole obe pálkarovi - viac: http://u-stavky.com
Štvrté rýchly nadhadzovač bol luxus Michael Clarke nemal počas anglických smien, pretože austrálsky selektory upustil svoj všestranný Mitchell Marsh a priviedol jeho brat Shaun miesto, predstava je, že by to posilnilo odpaľovanie. Výsledkom bolo, že Shaun Marsh nakrútil dva behy v zápase a Warner skončil bowling tri prenosy nohe-spin na Joe Root a Jonny Bairstow na prvé popoludnie.Je ľahké kritizovať voľbu v spätnom pohľade, samozrejme, ale Clarke dal jasne najavo, že nebol tak istý o tom vopred a to buď.
Pred mal piatok Stokes mal podivný druh série, pálenie v záchvatoch a začne bez niekedy celkom uchopenie držanie za smenu. Pálkou on bol nevyrovnaný. A 52 a 42 v Cardiff, 87 v lord je, spolu s niekoľkými kačíc. Tu on robil päť z 10 loptičiek, než bol chytený po nohách stranu off Josh Hazlewood, ôsmy muž von. S loptou si vzal len dva góly v prvých troch testoch Adam Voges na Cardiff Hazlewood v Edgbaston. Medzitým šiel wicketless v druhej smene v Cardiffe a obe smeny u Pána.Dohromady to pridáva až dva za 199, hoci by mali trochu viac, ak Ian Bell držal na šanciach Minul v zloženiek. Keď Bell klesla Warner v Stokes druhý cez to bol štvrtý úlovok minul z jeho tímový kolega je bowling toto summer.England je Root a austrálska Smith pripojil catch-of-the-match závodu | Ali Martin Viac
Našťastie druhý okraj letel trochu širšie, na koreň skôr ako Bell, a držal ju, brať to jednou rukou, zatiaľ čo potápanie po jeho ľavici, ruku plnú dĺžku. Vo svojom ďalšom priebehu Stokes dostal Warner taky. Tentoraz z kratšieho loptu zameraná na telo. Warner snažil sa ho vytiahnuť, ale mal príliš málo priestoru pre prácu v.Loptu ovinutý vysoko do vzduchu, zostal hore dosť dlho na to Warner zatĺcť pálku na zem, než Broad vzal úlovok v polovici dňa. Warner padla veľmi rovnakým spôsobom v druhej smene na Edgbaston. V po vyplatení, že Stokes dostal Marsh, ktoré boli ulovené, root opäť pri sklze. Tri bránky v toľkých prenosy mal Austrálie špirále a Anglicka parenie.
Potom Stokes vzal vynikajúci úlovok, nízky pokles o nohy v mieste, ako Steve Smith krémový autom preč off širokom dodávke z Broad. Rovnako ako u Warner a Marsh, to bolo veľmi omyl Anglicko bola pozýva Smith, aby sa od chvíle, keď sa prvýkrát dostal do bránkoviska.Stokesova rytmus bol prerušený prestávkou čajom, hoci to robilo mu umožní regather seba, takže natiahnuť svoje kúzlo na 11 prostriedkov. Kríval trochu do konca, utrpenia dotyk kŕče v pravej nohe. Oživil banán a rýchlu masáž z fyzikálno, Stokes bol čoskoro znova bowlingu.
Bol riadne prepustený Peter Nevill s inswinger ktorá zasiahla ho flush na chrbte kolená role, v prednej časti strednej pňa a Mitchell Johnson, chytený pri prvom skĺznuť loptou, ktorý išiel na druhú stranu. Nechal bežať, Stokes by probablyly dostali zvyšok chvosta aj keď len, že blednutiu svetlo nebol nútený ukončiť ku dňu jeho hry.
zdroj: http://stavky365.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára