štvrtok 20. júla 2017

Dovolenka v Las Vegas 2: Jágr si užíva luxus, ale tiež trénuje

Český útočník vyriešil svoju budúcnosť opäť už v apríli pred majstrovstvami sveta. A znova si tak mohol užiť dovolenku, po minuloročnej skúsenosti zvolila opora Floridy druhýkrát za sebou americké "mesto hriechu", teda Las Vegas.

Jágr pred odletom vybavil potrebné formality so sponzormi a riešil problémy s prvoligovým Kladnom, ktoré vlastní. "Musím sa dostať do formy na budúci rok. Keby chcel niekto trénovať so mnou, dajte vedieť, "napísal začiatkom júna na Facebook členom Hokejové rodiny.Práve prostredníctvom internetu sa fanúšikovia 43-ročného veterána dozvedajú, čo vlastne Jágr bet365 mobil robí. bet 365

Slávny hok ejista si tento typ komunikácie obľúbil, fotí "selfíčka" (podľa Jágra je príspevok bez fotky ako hrať hokej bez gólov), "postom" videá, ktoré počas minúty získavajú tisíce "lajkov".

Naposledy v pondelok zaujala Jágrovho priaznivcov fotka s basketbalistom LeBron James. "Je to neskutočný borec, nie je lepšieho športovcov na svete," poznamenal Jágr, ktorý ocenil kolegu, že ho vôbec pozná a vie, aké nosí číslo.

"Je to jednoducho boh."

Tento komentár sa však v Česku berie skoro ako rúhanie.Veď hokejový národ uctieva číslo 68, veľa ľudí - súdiac podľa facebookových komentárov - ani Jamesa nepoznalo.

A Jágr sa teraz má naozaj božsky. Býva v päťhviezdičkovom hoteli Wynn, ktorého sklenená fasáda večer odráža západ slnka. Noc sa dá zaobstarať za zhruba 6 tisíc korún, ale cena za vybavené apartmán je štyrikrát vyššia.

bet365 stavk y

Luxusné komplex ponúka vyžitie vo dne v noci vrátane lákadiel v podobe blikajúcich automatov v kasínach, o nich sa však vo facebookových komentároch nezmieňuje.

"Tak tu je moja posilňovňa," okomentoval Jágr s úsmevom fotku z osvetleného bazéna. Jeden večer "vyrazil za pesničkou" na diskotéku, aby si odpočinul od tréningu. Jágra uchvátil súboj bitkárov UFC. "Vždy, keď to vidím naživo, mám husiu kožu.Neskutočný zážitok. "

Jágr sa stretol aj s boxerom Mikom Tysonom a zažartoval, že si ho najal ako nového kondičného kouča.


V skutočnosti však drie sám, chodia na ľad v miestnej Ice Arene. Pripravuje sa na sezónu, v ktorej chce s Panthers útočiť na Stanley Cup.

bet365

Las Vegas je pre neho ideálnym mies tom. Neónové oáza uprostred nevadskej púšte mu dodá anonymitu, na celebrity sú tu navyše zvyknutí. Napriek tomu by mohol dovolenkující Jágr prevziať funkciu "hokejového" misionára. Mesto podalo prihlášku do NHL, za rok sa otvorí nová moderná aréna a hviezdny Čech by novému klubu urobil reklamu. Alebo by tu rovno hral hokej?

bet365 bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára