piatok 27. júla 2018

Sanchez végén? Arsenal csillag leült után altercations csapattársaival

A vezető Arsenal gólkirálya a csapat. Mégis Alexise Sáncheze pozícióját a londoni klub nem rózsás, és egyre úgy tűnik, hogy Arséne Wenger a csillag csatár lesz, hogy búcsút nyáron. Chilei, miután a gyenge teljesítmény a Bayern ellen támaszkodhat kizárólag a padon, és a játék Liverpool (1: 3) beavatkozott a második félidőben. És szerint a brit sajtó az utóbbi időben még tovább, hogy megértsék csapattársait.

Arsenal szurkolók lehetett meglepetés. Alexis Sánchez, a legnagyobb erőmű csapat kezdett döntő Liga párbaj Liverpool csak a padon. Felugrott a második felében és a rögzített cél, vesztes 1: 3, de nem tudta megakadályozni.A fit akkor mondjuk, hogy több mint unibet sportfogadás bónuszok ésszerűsítése közvetlensége a támadás, amely azt mondta, edző Arséne Wenger.

származó információk szerint a brit lap a The Daily Telegraph Alexis nem tudta tartani a ideg és elment edzés előtt után a harcot csapattársai. A döntés, hogy kezdeni Alexis csak volt, hogy alternatív szerint a tájékoztatás, hogy minden olyan játékosok, akik úgy érzik, hogy a chilei egyre önző. Nem tetszett, hogy úgy viselkedett, amikor Wenger váltotta a mérkőzés ellen Swansea, hogy teret a gyógyult Danny Welbeck, sem hogyan Sanchez után vereséget 1: 5 München megkezdte Alexe Oxlade-Chamberlain.

< p> „ágyú", de ők voltak talán az egyedüliek, amelyek ezt a lépést a megértés
unibet fogadási bónuszt éhes.Volt csatár Alan Shearer egy oszlopban The Sun napilap azt írta, hogy Alexis soha kezdeni helyettesítésére. „Mint Sánchez kénytelen az edző zavarba hozni annyira, kellett küldeni a pályára. Azonnal létre egy célt Welbeck és az unibet online fogadási útmutatók Arsenal vissza a játékba. Ebben a szezonban, ő 17 gólt hozott és 9. rögzített - egy ilyen játékos csak nem hagyja a padon, „érvelt Shearer.

" Ha én a Alexisově helyzetben, szeretnék Arsenal hagyni, „mondta Ian Wright, a legjobb Gunners több mint kétszáz játékot.Volt kapus Mark Schwarzer akkori szakértő a BBC azt hiszi, hogy a sztárok, mint unibet fogadási bónuszok az interneten Sanchez és Mesut Özil is csak arra várnak kimenetele bizonytalan helyzet miként maradhat edző Wenger. „Azt hiszem, ha ő marad, káder Arsenal lesz nagyon érkezés és távozás," mondta a show Match of the Day 2 Extra.

A Sanc hez már a második évad érdekli az olasz bajnok Juventus, szolgáltatás chilei előre örülne France bajnok és PSG. Az Alexis kínál 300.000 fontot (több mint 9 millió forint) egy héten.

unibet élő fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára