piatok 27. júla 2018

EGÉSZ részletek: Hradec- Boleslav 0: 0 döntetlen nem segít senkinek

Ezzel a szétválás pont nem senki boldog…Labdarúgók Hradec Kralove kötve a 19. fordulóban a bajnoki ePojisteni.cz célok nélkül a Mlada Boleslav és csak elköltözött Bodíky tizenötödik Jihlava. A vendégek a bajnokságban holtversenyben a negyedik alkalommal a sorban, és kiterjesztette a http://www.wikidot.com/user:info/kabober sorozat nélkül a győzelem kilenc játékot.

Kezdőlap Ottmar - Plasil, Chleboun, Nosek, Short - Bugler (83 Pázler) Janoušek , Jirsak (C) Schwarz (csipkebogyó 68) Martan (77. M. Černý) - Žondra.

bar Szürke - Pauschek Da Silva, Stronati, Fleišman - Mares Matejovsky (C) (63 Magera) - János, https://www.prestashop.com/forums/profile/1491035-kabober/ Valenta, fedett (86 M.Vukadinović) - Chramosta (67 Železník).

Helyettesítő

Kezdőlap Black, Sukennik, Sipek, Pázler, Bederke, Mudra, Lindr

személy: Vejmola, Vukadinović, Keresteš, CMOV, Takács, Magera, Železník

Otthon nem ment be a mérkőzés jó hangulatban. Emellett két vereség tavasz volt oktatók Frimmel szorgalmas, nagy problémák kialakulását a szerelvény. Hradec hiányzott sérülés lyukak, Polom, Vlkanová, távolságtartás Malinsky Pavel Cerny plusz védő pálcát. A házigazdák csak Boleslav a szülő klub nem engedte felszállni.

De még http://www.colourlovers.com/lover/kabober Boleslav kedvenc pillanatnyilag nincs nagy könnyű, és ennek megfelelően is látszott az első félidőben.Fociztak unalmas nélkül golyót, és a veszélyes helyzet eket. Az egyetlen esély arra, hogy érdemes volt megjegyezni volt a hetedik percben, a vendégek Prikryl. Miután áthaladt a védők között volt szemben egyedül Ottmar de hiányzott a kapu.

A második fele sokkal elfoglaltabbak. Az első változás tudott gólt Hradec, aki a 56.


percben ellentámadás sikerült. Trubačová lövés nyolc méter, de megállt az egyik falán. Szerint a hazai játék egy kéz, de a játékvezető nem fless Ardelean büntetést.

Ezt követően, hogy milyen veszélyes Közép-Csehországban. Kétszer is megmutatta a legjobb lövés Chramosta. Ez volt az első védelmi blokkolta a második alkalommal tett kísérlete rúgott az üres kapu rövid. Nagy lehetőség is váltakozó Magera, aki dorazel Přikrylová lövés.Mindkét esetben azonban, https://www. intensedebate.com/people/kabober1 megüt a kapus Ottmar.

A többi mérkőzés volt megint nincs esélye. Hradec, aki elindította a bajnoki szezon miatt a rekonstrukció a stadion Mlada Boleslav, az ötödik kísérlet, és megnyerte az első pont a játszótéren. Boleslav a legmagasabb ligában kötve a negyedik egymást követő évben.

https://asknature.org/members/kbober/

1 komentár: